Yelken Kulübünün Başarılı Sporcularından Başkan Albayrak'a Ziyaret
21/11/2014 18:24:30
Yelken Kulübünün Başarılı Sporcularından Başkan Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağ Yelken Kulübü Başkanı Eren Cicioğlu, Komodor Göksel Karaevli ile ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren başarılı sporcularla birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ Yelken Kulübü olarak yelken sporunda önemli sporcular yetiştirdiklerini belirten Eren Cicioğlu, milli takıma kadar yükselen sporcularla birlikte Başkan Albayrak’a bir ziyarette bulunarak sporcuları ve başarılarını paylaşmak istediklerini söyledi.

Başarılı sporcularla gurur duyduklarını dile getiren Başkan Albayrak’ta, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Başarılı sporcularımızı Tekirdağ’a kazandıran Yelken Kulübü’müzün her zaman yanındayız. Başarılı sporcularımızın daha iyi imkanlarda spor yapabilmesi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edebilmeleri için elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi. Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Karaevli de hazır bulundu.