Başkan Albayrak, CHP Kadın Kollarının Dayanışma Yemeğine Katıldı
22/11/2014 18:05:09
Başkan Albayrak, CHP Kadın Kollarının Dayanışma Yemeğine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları tarafından Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen Dayanışma Yemeğine katıldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ile birlikte yemeğe katılan Başkan Albayrak kadın kolları üyeleri ile tek tek el sıkıştı, sohbet etti ve karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Başkan Albayrak burada yaptığı konuşmada, kadının siyaset sahnesinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği olan tüm kadın kolları üyelerine teşekkür etti.