Başkan Albayrak, Altınova Mahallesinde İncelemelerde Bulundu
23/11/2014 16:59:12
Başkan Albayrak, Altınova Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonu mesailerine aralıksız devam ediyor. Altınova Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, Altınova Mahalle Muhtarı Hüseyin Ülker'den yollar ve yapılması gereken çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Altınova Mahallesi'ndeki incelemelerine Atık Su Derin Deşarj tesisi ile başlayan Başkan Albayrak, burada yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Özellikle Altınova Mahallesi sakinlerinin bu kışı rahat bir şekilde geçirmeleri için yoğun çalışma yaptıklarını belirterek, "Altyapı çalışmalarından dolayı özellikle Altınova Mahallesi'nde bazı sıkıntılar yaşanıyor. Vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntılar bizi de rahatsız eder. Onlar rahat değilken bizim rahat olmamız mümkün değil. Mahalle muhtarımız ile birlikte bazı incelemelerde bulunduk. Gerekli çalışmalar yapılıyor. Hava şartları elverişli olduğu müddetçe de çalışmalarımız devam edecek" dedi.