TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Tekirdağ Mahalli Drift Kupası Etkinliğine Katıldı
23/11/2014 18:32:36
Başkan Albayrak, Tekirdağ Mahalli Drift Kupası Etkinliğine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Süleymanpaşa Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Tekirdağ Mahalli Drift Kupası etkinliğine katıldı.

Sahil dolgu alanda gerçekleştirilen drift kupası etkinliğine Tekirdağlı motor sporları severler büyük ilgi gösterdi. Etkinliğin Tekirdağ'a bir canlılık getirdiğini belirten Başkan Albayrak, "Bu tür organizasyonlar insanlarımızın stres atmasına yardımcı olur. Hafta sonu etkinliği olarak bugün vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiden de bunu görebiliyoruz. Böylesine farklı ve heyecanlı bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Süleymanpaşa Belediyesi'ne Başkan Ekrem Eşkinat'a teşekkür ediyorum" dedi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da, katılımından dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür etti ve halkın büyük ilgi gösterdiği bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi ve Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Albayrak'ın maddi manevi destekleriyle Süleymanpaşa'da başta sahil ve kent meydanı projesi olmak üzere önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.