24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı
24/11/2014 15:20:57
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler günü tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ'da da çeşitli törenlerle kutlandı. Öğretmenler günü kutlamaları Şehit öğretmenler anıtı ile Atatürk anıtına çelenklerin konmasıyla başladı. Belediye Kültür Merkezindeki törende de yeni öğretmenler yemin ederek mesleklerine ilk adım attılar. Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir  Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Başsavcı Fevzi Büyüktümtürk, Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu ile öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı törenlerde Satranç, şiir ve resim yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Gündoğdu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program programa katılanlar tarafından beğeniyle izlendi. Öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü kutladı ve hayatta olan öğretmenlere de uzun ömürler diledi.