Kronik Akciğer Hastalıkları Konferansı
25/11/2014 16:16:21
Kronik  Akciğer Hastalıkları Konferansı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ev sahipliğinde Dünya Koah Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Kronik Akciğer hastalıkları konulu konferans  Büyükşehir Belediye Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi. Belediye personeli ile vatandaşların ilgi gösterdiği konferansa konuşmacı olarak katılan Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Üyesi  Yard. Doç. Dr. Levent Cem Mutlu Koah ve Astım hastalıkları hakkında bilgiler verdi. İl Halk Sağlığı  Müdürlüğü tarafından organize edilen bu tip seminerlerin bundan sonra da  yapılacağı açıklandı.