Teski'nin 2. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
26/11/2014 18:18:19
Teski'nin 2. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Kısa adı Teski olan Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğünün 2. olağan meclis toplantısının 1. birleşimi Büyükşehir Kültür Merkezi Salonunda yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başlayan toplantıya Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya da misafir olarak katıldı. Açılışta konuşma yapan Vali Yerlikaya Büyükşehir Belediye Meclisinin yerel parlamento olduğunu Teskinin doğal üyesi olan Meclis üyelerine ve Teski’ye büyük görevler düştüğünü söyledi.  Yerlikaya Genel Müdür Prof. Dr. Halim Orta’nın Tekirdağ ve Teski için şans olduğuna dikkat çekti ve genel kurulun hayırlı olmasını diledi.  Teski Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta’nın Teski’nin kurulduğu günden bugüne kadar gelinen noktayı anlattığı genel kurulda gündemdeki evraklar görüşülmesi için gerekli komisyonlara havale edildi ve Teski’ye bağış yapan Necati Yakut’a Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarafından plaket verildi.