Başkan Albayrak, Edirne'de Gerçekleştirilen CHP Bölge Toplantısına Katıldı
27/11/2014 16:58:18
Başkan Albayrak, Edirne'de Gerçekleştirilen CHP Bölge Toplantısına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne’de gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Bölge Toplantısına katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirilen CHP Bölge Toplantısına Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale’den il, ilçe ve belde belediye başkanları ile parti teşkilatlarının yöneticileri katıldı.

Geleceği birlikte kuruyoruz sloganı çerçevesinde gerçekleştirilen toplantının oldukça faydalı geçtiğini belirten Başkan Albayrak, “Bölge toplantısında çevre il ve ilçe belediye başkanlarımızla bir araya gelerek sohbet etme fırsatı bulduk. Yerel yönetimler olarak yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunduk” dedi.