Başkan Albayrak, Haftasonu Mesaisinde Altınova Mahallesi'nde Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu
13/12/2014 16:17:05

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, haftasonu mesailerine aralıksız devam ediyor. Altınova Mahallesi'nde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, özellikle devam eden altyapı ve yol çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerinden bilgi aldı.

Öncelikle Altınova 1. Camii çevresinde devam eden yol düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak, çalışmaların devam edeceğini söyledi. Altınova Mahallesi esnaflarını da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Başkan Albayrak, gerek esnaflarla gerekse de vatandaşlarla sık sık sohbet etti, isteklerini dinledi, Altınova özelinde devam eden önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Altınova Mahallesi'nde devam eden altyapı çalışmalarından dolayı, hava şartlarının da etkisiyle bazı sıkıntıların yaşandığını dile getiren Başkan Albayrak, "Altınova Mahallemizde yoğun altyapı çalışmaları devam ediyor. Kış şartlarından dolayı da Altınova Mahallesi sakinlerimiz bazı sıkıntılar yaşıyorlar. Onların bu kışı rahat bir şekilde geçirebilmeleri için yoğun çaba sarfediyoruz. Onlar sıkıntı yaşadığı zaman ben de sıkıntı yaşıyorum. Ve fırsat buldukça Altınova Mahallemize gelerek hem çalışmaları yerind takip ediyorum hem de vatandaşlarımızla bir araya geliyorum ve fikir alışverişinde bulunuyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın mutluluğunu en ön sırada tutuyoruz. Gerekli çalışmalar yapılıyor" dedi.