Başkan Albayrak'tan Tekirdağspor Futbolcuları ve Yöneticilerine Tebrik
14/12/2014 16:39:06
Başkan Albayrak'tan Tekirdağspor Futbolcuları ve Yöneticilerine Tebrik

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  Bölgesel Amatör Ligi 11. Grupta mücadele eden Tekirdağspor’un   Erokspor ile oynadığı  maçı izledi. Namık Kemal Stadyumunda oynanan maçı 90. Dakikada Mehmet Murat Gülbaba’nın attığı golle 1-0  kazanan Tekirdağspor diğer rakiplerinin de puan kaybetmesiyle büyük avantaj yakaladı. Dakikaların ilerlemesiyle beraber büyük stres yaşanan maçta 90. Dakikada  gelen gol tüm yöneticileri ve taraftarları sevince boğdu. Bazı yöneticiler ve taraftarlar sevinç gözyaşlarını tutamadı. Maç sonunda sahaya inerek futbolcuları ve yöneticileri tebrik eden  Başkan Kadir Albayrak alınan 3 puandan dolayı memnun olduğunu dile getirdi.