TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Mali Hizmetler Dairesinden Brifing Aldı
15/12/2014 09:30:34
Başkan Albayrak Mali Hizmetler Dairesinden Brifing  Aldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile yılsonu değerlendirme toplantılarına devam ediyor.

2014 yılının sonuna yaklaştığımız günlerde daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2014 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2015 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Mali Hizmetler Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Müveddet Işık'tan mali bilançolar ve 2015 yılı bütçe konusunda ayrıntılı bir irifng alan Başkan Albayrak, "2015 yılı bütçemizi geçtiğimiz meclis toplantımızda 550 Milyon TL olarak belirledik. Bugün de Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığımızdan genel olarak mali bilançolar ve 2015 yılı bütçesinin ayrıntıları ile ilgili bilgi aldım. Ayrıca daire başkanlığımızın tüm çalışanları ile bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yaptım. 2015 yılı içerisinde Mali Hizmetler Dairesi'nin ne gibi çalışmalar yapacağı konusunda fikir alışverişinde bulunduk. 2014 yılı sonuna kadar tüm daire başkanlıklarımla durum değerlendirmesi yapacağım. 2015 yol haritamızı belirleyeceğiz ve 2015 yılı başından itibaren artık hizmet başlayacak" dedi.

Toplantıda ayrıca, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Bütçe Şube Müdürlüğü, Gelir Şube Müdürlüğü, Muhasebe Şube Müdürlüğü, Mali Ön Kontrol Şube Müdürlüğü ve Gelir Takip Şube Müdürlüğü kendi görev alanları ile ilgili Başkan Albayrak’a bir sunum yaparak çalışmalar konusunda bilgi verdiler. 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.