TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Başkan Albayrak'a Brifing Verdi
17/12/2014 09:22:01
Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Başkan Albayrak'a Brifing Verdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile yılsonu değerlendirme toplantılarına devam ediyor.

2014 yılının sonuna yaklaştığımız günlerde daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2014 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2015 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Meydandaki Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binasında yapılan ve Genel sekreter Murat Yazan’ın yanısıra Genel sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Danışmanlar Fatih Ünsal ve Neşat Erdoğan ile Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı’nın da hazır bulunduğu toplantıda Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan’dan 2014 yılı içinde yapılan çalışmalarla ilgili brifing alan Başkan Albayrak, “2014 yılının son ayında daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarında bir araya geliyorum.  2014 Yılının durum değerlendirmesini ve 2015 yılındaki hedeflerimizi konuşuyoruz. Sağlık İşleri Daire Başkanlığımız ile de durum değerlendirmesi yaptık. Dair Başkanlıklarımızın kısa sürede yapmış olduğu faaliyetler bizi mutlu etti. Tekirdağ büyükşehir Belediyesi olarak tüm daire başkanlıklarımızla birilik Tekirdağ'a hizmet etek için çaba sarf ediyoruz. Halkımız hizmetin en iyisini en kalitelisini hak ediyor. Biz de en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırmanın gayreti içindeyiz. 2014 yılını geride bırakırken 2015 yılını da hizmette atılım yılı ilan ettik. Bu doğrultuda daire başkanlıklarımız çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar” dedi.

Toplantıda ayrıca Sağlık İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü, Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü, Mezbahalar Şube Müdürlüğü, Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ve Mezarlıklar Şube Müdürlükleri de kendi çalışmaları alanları ile ilgili yapılan çalışmalar konusunda bir sunum gerçekleştirdiler.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.