TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Başkan Albayrak'a Brifing Verdi
19/12/2014 08:41:33
Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Başkan Albayrak'a Brifing Verdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile yılsonu değerlendirme toplantılarına devam ediyor.

2014 yılının sonuna yaklaştığımız günlerde daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2014 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2015 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan ve Genel sekreter Murat Yazan’ın yanısıra Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Danışmanlar Fatih Ünsal, Neşet Erdoğan ve Teftiş Kurulu başkanı Şehabettin Küçükyazıcı’nın hazır bulunduğu toplantıda Destek Hizmetleri Daire Başkanı Atabey Baytöre’den 2014 yılı içinde yapılan çalışmalarla ilgili brifing alan Başkan Albayrak, “ Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı bizim için önem arzeden  kurumun itibarını yükseltecek dairelerden biridir. 2015 Yılında Destek Hizmetlerine yine büyük işler düşecektir.” dedi. 2014 yılının son ayında daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarında bir araya geldiğini belirten Albayrak  2014 Yılının durum değerlendirmesini ve 2015 yılındaki hedeflerimizi konuştuklarını söyledi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.