Tekirdağspor Yönetiminden Başkan Albayrak'a Ziyaret
19/12/2014 16:56:50
Tekirdağspor Yönetiminden Başkan Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydoğdu, Bölgesel Amatör Lig’te devre arasına girilmesi dolayısıyla Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Bölgesel Amatör Ligi 11. Grup’ta Şampiyonluk mücadelesi verdiklerini belirten Kulüp Başkanı Aydoğdu, ilk devreyi geride bıraktıklarını, bu süreçte Tekirdağspor’a her zaman destek olan Başkan Albayrak’a teşekkür ettiklerini söyledi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Albayrak, “Tekirdağspor ilimiz için son derece önemli. Bu yıl Bölgesel Amatör Lig’te Şampiyon olarak 3. Lig’e çıkmak hedefiyle ilerliyorlar. Biz de bu yolda Tekirdağspor’un her zaman yanındayız. Tüm halkımızı da Tekirdağspor’u desteklemeye ve şampiyonluk yolunda birlik olmaya davet ediyorum” dedi.