Başkan Albayrak Sercan ve Aziz Çiftinin Nişan Yüzüklerini Kesti
04/02/2015 11:04:13
Başkan Albayrak Sercan ve Aziz Çiftinin Nişan Yüzüklerini Kesti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile beraber  Kılavuzlu Mahallesinden Mehmet Tiryaki'nin kızı Sercan Tiryaki İle Ali Hikmet Ak'ın oğlu Aziz Ak çiftinin Tekirdağ Düğün Salonundaki nişan törenine katıldı. Yeni çiftin nişan yüzüklerini takarak kurdeleyi kesen Albayrak "Şimdiye kadar kıydığım nikahlarda ve katıldığım düğünlerdeki çiftler hep mutlu oldular. Siz de inşallah mutlu olacaksınız, size ömür boyu mutluluklar diliyorum " dedi. Nişana CHP İl Başkanı Şeref Çetin'in yanısıra Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Eti ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.