Albayrak 'Yardımsevenler Derneği Takdire Şayan Çalışmalar Yapıyor'
28/02/2015 23:42:46
Albayrak 'Yardımsevenler Derneği Takdire Şayan Çalışmalar Yapıyor'

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak eşi Gülseren Albayrak ve Basın yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile beraber Türkiye Yardımsevenler Derneği Şubesinin 30. Kuruluş yıldönümü balosuna katıldı. Ramada Otel'de gerçekleşen baloya Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ile siyaset ve iş dünyasından birçok isim renk kattı. Baloda kuruluş yıldönümü pastasını eşi Gülseren Albayrak ve diğer bayanlarla beraber kesen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak geceyi düzenleyen yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Derneğin çalışmalarını takdire şayan olduğunu belirten Albayrak 30. Kuruluş yıldönümünü kutladı ve Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.