Başkan Albayrak, Süleymanpaşa Belediyesi'nin Düzenlediği El Sanatları Sergisine Katıldı
02/04/2015 08:37:44

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Dantel ve Kırkyama Karma El Sanatları Sergisinin açılışına katıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sergi Salonu'nda (Sarı Köşk) düzenlenen serginin açılışı Başkan Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından gerçekleştirildi. Başkan Albayrak açılışın ardından sergiyi gezdi, sergide yer alan ürünleri inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.