Judo Milli Takım Antrenörlerinden Başkan Albayrak'a Ziyaret
07/05/2015 10:36:52
Judo Milli Takım Antrenörlerinden Başkan Albayrak'a Ziyaret

Ümitler Judo Milli Takım kampı için bir süreden beri Tekirdağ'da bulunan Ümit Bayanlar judo milli takım teknik direktörü Hülya Şenyurt ve ümit erkekler judo milli takım direktörü Hakan Kapan, Türkiye Judo Milli Takımlar Koordinatörü Deniz Şilli ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret ettiler. Kamp ile ilgili Albayrak'a bilgiler veren judo milli takım yetkilileri 8-12 Mayıs'ta Romanya'da yapılacak olan Avrupa kupasına 17 erkek 17 bayan sporcu ile katılacaklarını söylediler. Tekirdağ'da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden judo Milli Takım Antrenörleri Başkan Albayrak'a judo milli takım eşofmanı hediye ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Albayrak da judo milli takımı sporcu ve antrenörlerine Avrupa kupası maçlarında başarılar diledi.