Muhtarlar Heyeti Belirlendi
07/05/2015 14:49:56
Muhtarlar Heyeti Belirlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ'ın tüm ilçelerinden oluşan 33 kişilik muhtar heyetiyle toplantı yaptı. Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda çalışmalarla ilgili kısa bilgiler veren ve muhtarları da dinleyen Başkan Albayrak tüm mahallelerdeki mezarlıkların Ramazan Bayramına kadar düzenleneceğini söyledi. Tekirdağ'ı birlikte yöneteceklerini tekrarlayan başkan Albayrak en önemli olan su konusunda da arızaların 185 hattına bildirilmesi gerektiğini dile getirdi. Toplantı sonunda oylama ile muhtarlar heyetine seçim yapıldı. Yapılan seçimde köyden mahalleye dönüşen muhtarlar temsilcisi Saray Çukuryurt Muhtarı Mümin değirmenci, Hayrabolu Çıkrıkçı Muhtarı Gürol Orta, Marmara Ereğlisi Yakuplu Muhtarı Harun Korkmaz, beldeden mahalleye dönüşen muhtarlar temsilcisi Karaağaç Muhtarı Özgür Cengiz ilçe muhtarları temsilcisi olarak da Şarköy Merkez Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı  Suna Özen seçildiler. Başkan Albayrak muhtarlar heyetine Büyükşehir binasında oda verileceğini ve sorunları yerine giderek tespit yapacaklarını söyledi.