Büyükşehir Belediyesinin Asfalt Atağı Sürüyor
26/05/2015 20:44:55
Büyükşehir Belediyesinin Asfalt Atağı Sürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin yaz aylarının yaklaşmasıyla Muratlı'nın Yeşillsırt Mahallesinden başlattığı asfalt çalışmaları yoğun şekilde sürüyor. Şarköy Eriklice yolunu da kısa zamanda tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri dört koldan çalışarak Çerkezköy Hikmet Uğraş Caddesini de çok kısa zamanda tamamlayarak hizmete açtı. Bu yıl bütün ilçelerde  birçok mahalle yolunun asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Söz verdiğimiz gibi hizmet süremiz içinde asfalt olmayan yolumuz kalmayacak" dedi.