Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri Topağaç'taki Yangını Kısa Sürede Söndürdü
26/05/2015 21:44:15

Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesi Topağaç mevkiinde ahşap evlerde tüpten çıktığı tahmin edilen  yangın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu etrafa sıçramadan kontrol altına alındı. Topağaç mevkiinde 3 araç ile anında yetişerek yangını kısa sürede söndüren itfaiye ekipleri içerdeki tüpleri de patlamaya karşı tedbir alarak güvenli bir yere bıraktı. Yangında 3 ahşap bina hasar görürken can kaybı olmadı.