TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, 100. Yıl Sanayi Sitesi Kooperatifinin İftar Yemeğine Katıldı
03/07/2015 21:55:44
Başkan Albayrak, 100. Yıl Sanayi Sitesi Kooperatifinin İftar Yemeğine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 100. Yıl Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifinin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katıldı.

Yeni Sanayi Sitesi Yeni Salon'da gerçekleştirilen iftar yemeğinde Sanayi esnafı tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Albayrak, iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, "Yeni Sanayi esnafımız şimdiye kadar birçok sıkıntı yaşadı. Biz göreve geldikten sonra esnaflarımızla sık sık bir araya geldik ve bize biraz zaman vermelerini istedik. Biraz sabrettikten sonra sonunda herkesin mutlu olacağını söyledik. Esnafımız da bize güvendi biz de onları mağdur etmedik. Bugün esnafımıza verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni Sanayi sitemizin yolları tamamen asfaltla kaplandı, çevre düzenlemeleri yapıldı ve pırıl pırıl bir sanayi sitesi oldu. Tüm esnafımızın mutlu olduğunu görmek bizim en büyük mutluluğumuz" dedi.

İftar yemeğinde Başkan Albayrak'a, Yeni Sanayi Sitesinin altyapı ve yollarının tamamlanmasında gösterdiği gayret, katkı ve desteklerinden dolayı Site yönetimi tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.