Başkan Albayrak, Kılavuzlu Mahallesi ve Yelken İhtisas Kulübünde Düğün Törenlerine Katıldı
25/07/2015 21:44:44

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın Kılavuzlu Mahallesinde, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Şeref Çetin yeğeni Hakan Çetin ve Nazlı Oğraşan'ın düğün merasimine katıldı. Başkan Albayrak, Damat Hakan Çetin'e takısını takarak, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğün merasiminde kendisine büyük ilgi gösteren misafirlere ve Kılavuzlu mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Albayrak, Hakan ve Nazlı çiftinin mutlu günlerinde tüm misafirlere iyi eğlenceler diledi.

YELKEN İHTİSAS KULÜBÜNDE DÜĞÜN TÖRENİNE KATILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kılavuzlu Mahallesinden Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübünde Sinem Tuncay ve Efe Bağcı'nın düğün merasimine katıldı. Burada Sinem ve Efe çiftinin nikâhını kıyan Başkan Albayrak, genç çifte bir ömür boyu mutlu olmaları adına temennilerini iletti.