Başkan Albayrak, Malkara'nın Gözsüz ve Allıışık Mahallelerini Ziyaret Etti
03/09/2015 09:45:26
Başkan Albayrak, Malkara'nın Gözsüz ve Allıışık Mahallelerini Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabah mesaisine Malkara'nın Gözsüz Köyü'nde başladı.

Malkara Gözsüz köyü arasındaki sati kaplama yapılan yolda incelemelerde bulunan Başkan Albayrak daha sonra Gözsüz Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Gözsüz Mahallesi sakinlerinin istek ve beklentilerini dinleyen Başkan Albayrak, Tekirdağ büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar konusunda bilgi verdi.

Başkan Albayrak daha sonra Allı Işık Mahallesi'nde geçerek burada Mahalle Muhtarı ile bir araya geldi ve yol çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.