TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Çorlu'da Su Kuyusu Açılışı Gerçekleştirildi
03/09/2015 18:33:00
Çorlu'da Su Kuyusu Açılışı Gerçekleştirildi

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından oluşturulan ve Muhittin Mahallesi'nin su ihtiyacını karşılayacak olan su kuyusunun açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Su kuyusunun açılış töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu'nun çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Çorlu sürekli göç alan, ihtiyaçları sürekli artan ve sorunları anında çözümlenmesi gereken bir ilçemiz. Her zaman her yerde söylüyorum Çorlu olmasaydı Tekirdağ Büyükşehir olmazdı. Çorlu'nun başta altyapı olmak üzere sorunlarına kalıcı çözümler bulmak adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Çorlu'ya gelirken de müjdelerle geldik. bu duygu ve düşüncelerle bu su kuyusunun açılan diğer su kuyularının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'da açılan su kuyusunun hayırlı olmasını diledi ve TESKİ yönetimine ve Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa da, su kuyusunun Muhittin Mahallesi'nin su ihtiyacını karşılayacağını, 27 Lt/sn kapasiteye sahip olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Başkan Albayrak Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile birlikte düğmeye basarak su kuyusunun açılışını gerçekleştirdi. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.