TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Çorlu'da Basın Mensuplarıyla Biraraya Geldi
03/09/2015 18:53:18
Başkan Albayrak Çorlu'da Basın Mensuplarıyla Biraraya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yakın zamanda uygulamaya koyduğu her hafta iki ilçede basın mensupları ile buluşmalarına Çerkezköy'ün ardından Çorlu ile devam etti.

Çorlu Belediyesi Toplantı Salonu'nda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal ile Daire Başkanlarının da katıldığı toplantıda basın mensupları ile bir araya gelen ve göreve geldiklerinin 513. Gününde olduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Başkan Albayrak, "Göreve geldiğimizden bu yana 58.660 km yol yapmışız. Gerçekten müthiş bir rakam. Çünkü Tekirdağ artık merkezin ismi değil bütün bir şehrin ismi ve ben de Tekirdağ'ın Büyükşehir Belediye Başkanıyım. En ücra köşesine kadar her zaman halkımızın arasında olmalıyız.

Bugün geldiğimiz noktada artık güçlü bir Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi var. Kendine ve ekibine güvenen bir başkan olarak artık rahatım. Hizmet alanımız çok geniş ancak hizmet ağımız da çok geniş. Geniş bir yelpazede halkımıza hizmet götürüyoruz.

11 ilçemiz de bizim için aynı değerdedir. Bir ayrım yapmamız söz konusu değildir. Ama bir kez daha söylüyorum Çorlu olmasaydı Tekirdağ Büyükşehir olmazdı. Çorlu'nun sorunları var ve bunlar asla ötelenmemesi gereken sorunlar.

Ama biz de Çorlu'ya gelirken boş gelmedik. Müjdelerle geldik. İlk olarak 11 ilçeye 11 okul projemizden bahsetmek istiyorum. Proje kapsamında Çorlu'ya yapılacak okulun temelini 1 Mart 2016 tarihinde atmayı planlıyoruz. Katlı otopark, Otogarın revizyonu, Kuzey Yolu projesi, Emlak Konut Üst Geçit ve Kavşak Düzenlemesi, Mezbaha, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Sebze ve Meyve Hali Çorlu'da yapacağımız projelerden bazıları.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tüm ilçe belediyeleri ile birlikte kaliteli hizmet anlayışı ve hayata geçirdiği projeler ile İSO 9002 kalite belgesi alan bir Büyükşehir Belediyesi olacaktır. Türkiye'de en ucuz su veren 3 Büyükşehirden bir tanesiyiz.

30 Mart 2019'da vermiş olduğumuz tüm sözleri yerine getirmenin iç huzuru ile görevimizi tamamlayacağız" dedi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'da Başkan Albayrak ve ekibine düzenledikleri bu toplantı ve yaptıkları ve yapacakları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Genel Sekreter Oral Karakaya'nın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal da kendilerine bağlı daire başkanlıklarının çalışmaları ile ilgili basın mensuplarını bilgilendirdiler.

Basın Toplantısı soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.