Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin 2016 Bütçesi 830 Milyon Tl
26/11/2015 12:04:30
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin 2016 Bütçesi 830 Milyon Tl

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığın da Kasım ayının üçüncü  oturumunu gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz sahnesi (Kültür Merkezi) Salonu'nda yapılan toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin 2016 bütçesi oybirliğiyle 830 Milyon lira olarak kabul edildi. Bütçe oylamasından sonra söz alarak konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak  "Bütçemizin Tekirdağ'a hayırlı olmasını diliyorum. Teski ile beraber 1 Milyar 250 milyon bütçemiz oldu. Bu bütçeyle  önümüzdeki yıllar Tekirdağ için çok başarılı yıllar olacaktır. Bu bütçeyi en iyi şekilde yatırımlara harcayacağız, bütçeyi kabul eden meclise teşekkür ediyorum." dedi.