Minibüsçüler Ulaşım Master Planı İle İlgili Bilgilendirildi
26/11/2015 15:18:43
Minibüsçüler Ulaşım Master Planı İle İlgili Bilgilendirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan Ulaşım toplu taşıma bilgilendirme toplantısına katıldı. Ulaşımdan sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün'ün yanısıra Minibüs kooperatifleri ve diğer minibüsçü esnafının katıldığı toplantıda konuşan Kadir Albayrak artık kararlar Ukome'de çıkıyor, ancak bu kararları Büyükşehir almıyor orada tüm kurumlardan yetkililer var burada alınan kararlar sizinde aldığınız kararlar. Minibüsçü esnafımızın da ekmeğini almak hayatını zorlaştırmak gibi bir düşüncemiz söz konusu değildir. Tekirdağ kabuk değiştiriyor, dünyada şehirler yarışıyor ülkeler yarışmıyor, Tekirdağ'da adım adım bu şehirler içinde yer alacaktır siz de bu şehirler içinde yer alan şehrin esnafı olacaksınız. Toplu taşıma rehabilitasyon projesinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halim Ceylan  Ulaşım Master Planı ile ilgili katılanları bilgilendirdi.