Cumhuriyet Yemeğine Katılan Albayrak' Tekirdağ'lıların Atatürk'e Olan Sevgi ve Saygısı Her Geçen Gün Artıyor'
29/11/2015 23:12:13

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak   Kültür Sosyal İşler ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı  Ahmet Poyraz ile beraber Atatürkçü Düşünce Derneği ve Emekli Öğretmenler Derneği  Tekirdağ Şubesinin düzenlediği Cumhuriyet yemeğine katıldı. Bahçe Restaurantta gerçekleştirilen yemekte konuşan Başkan Albayrak Atatürkçü Düşünce Derneğinin başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve Cumhuriyetin ebediyen kutlanacağını söyledi. Albayrak ayrıca Tekirdağ'lıların Atatürk'e olan saygı ve sevgisinin her zaman giderek arttığını belirtti. Yemeğe  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın  yanısıra,  Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Münür Karaevli bazı siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş yetkilileri ve ADD üyeleri  katıldı. Yemekte Atatürkçü Düşünce Derneğine emekleri geçen kişilere plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ADD Karacakılavuz Mahallesi Şubesinin açılması için çalışma başlattıklarını belirtti, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Emekli Öğretmenler Derneğine dernek binası için destek olacaklarını söyledi.