11 Okula Şehitlerin İsmi Verilecek
09/02/2016 16:41:57
11 Okula Şehitlerin  İsmi Verilecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı Ergene  Belediyesi Ulaş Hizmet Binası toplantı salonunda yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı. Bazı maddeler de gerekli komisyonlara havale edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak 11 İlçede yapılacak olan okullara vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin adının verilmesini talep etti. Talep meclis üyeleri ve katılanlar tarafından alkışla karşılandı. Ayrıca Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesinde yapılan Müftülük binası için 350 bin tl yardım yapılmasına karar verildi.