TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Muhteşem Operet Markopaşa Müzikali Çorlu'da Sahnelendi
07/04/2016 11:35:21
Muhteşem Operet Markopaşa Müzikali Çorlu'da Sahnelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü Markopaşa Müzikalini Çorlulularla buluşturdu.

Türk tiyatrosunun komedi dalındaki en büyük ustalarından Nejat Uygur tarafından uzun yıllar başarıyla sahnelenen "Marko Paşa" isimli oyun, günümüz yorumuyla Süheyl ve Behzat Uygur tiyatrosu tarafından, Çorlu Memduh Şevket Esendal Sahnesinde gösterildi. Necla Uygur, Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Uğur Babürhan, Şahnaz Çakıralp, kahraman Sivri, Leyla Yüngül, Ömer Yılmaz ve Burcu Afşin'in sahneye koyduğu oyun Çorlulular tarafından büyük beğeni topladı. 15 farklı şarkı ve danslarla zenginleştirilerek tuluat ve modern tiyatronun harmanlandığı bir operet tadındaki müzikal seyircilerden tam not aldı. İzleyiciler oyun sonunda muhteşem performans sergileyen oyuncuları dakikalarca alkışladı.

Çorlu Belediye Başkanı Sayın Dr. Ünal Baysan sanatçılara çiçek takdiminde bulunurken "Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin ilçe belediyelerimize verdiği destek ve hizmetlerden başta halkımız ve bizler çok memnunluk duyuyoruz ve hep birlikte hizmetlerimize devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Hazım Tamer Dodurka,  "Çok değerli hanımefendiler, beyefendiler, sevgili sanatsever izleyicilerimiz; Sizler yeter ki bu tiyatro salonlarını böyle doldurun. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak sizleri böyle güzel sanatçılarımızla bir araya getirmeye devam edeceğimize söz veriyoruz.  Bu çiçeği Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak adına siz değerli sanatçılarımıza takdim ediyorum." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.