Serap Mutlu Akbulut Konserinde İzdiham
19/04/2016 22:24:37
Serap Mutlu Akbulut Konserinde İzdiham

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilen konser büyük ilgi gördü.

Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesinde Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Mehmet Ali Işıkgör'ün de izlediği konsere Tekirdağ'lı sanatsever de yoğun ilgi gösterdi.

Nevzat Avcı yönetiminde birbirinden güzel on beş şarkıyı seslendiren koro izleyenlerin beğenisini toplayarak büyük alkış aldı.

Konsere konuk olarak katılan yılların eskitemediği  TRT İstanbul Radyosu Türk Sanat Müziği   ses sanatçısı Serap Mutlu Akbulut söylediği birbirinden güzel şarkılarla katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sonrası  Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka Tekirdağlı sanatseverlere güzel bir gece yaşatan Serap Mutlu Akbulut ile koro şefi Nevzat Avcı'ya çiçek takdim etti.