23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını Kutladık
23/04/2016 13:36:05
23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını Kutladık

23 Nisan  Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ'da da coşkuyla kutlandı.

Valilik önündeki Atatürk anıtında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenler çelenklerin Atatürk Anıtına bırakılması ile son buldu.  Valilik önündeki tören Mili Eğitim Müdürlüğü'nün sahil amfi tiyatroda düzenlediği tören ile devam etti.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nun yanısıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat  ile diğer protokol yetkilileri ve Tekirdağ'lıların büyük ilgi gösterdiği törenlerde minik çocukların hazırladığı güzel gösteriler izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan resim ve şiir yarışmasında dereceye öğrencilere plaket ve ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.