TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tarihin En Küçük Belediye Başkanı Tekirdağ'da
23/04/2016 14:07:22
Tarihin En Küçük Belediye Başkanı Tekirdağ'da

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla on dört aylık Ece bebek Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturarak dünyanın en küçük başkanı ünvanını aldı.

Her sene Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında geleneksel hale gelen, ülkenin yerel ve ulusal yönetim erkanlarının koltuklarını bir süreliğine çocuklara devretmesi bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

ALBAYRAK, "TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK EĞİTİME VERDİĞİMİZ ÖNEM ÇOCUKLARIMIZA OLAN İNANCIMIZDANDIR"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bu sene başkanlık koltuğuna on dört aylık Ece bebeği oturtarak en küçük belediye başkanı ünvanını alması sağladı. Ersoy ailesinin minik kızı Ece bebek başkanlık koltuğunda sevimliliği ile misafirlerin ilgi odağı oldu. Başkan Albayrak'ın da yoğun ilgi gösterdiği minik Ece, hareketleri ile herkesin kalbini kazandı. Albayrak, Mustafa Kemal Atatürk'ün `Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz' sözünü hatırlatarak, " Çocuklar bizim geleceğimiz. Umudumuzun ve yarınlarımızın mimarlarıdır. Bugün çocuklarımız için atacağımız her adım yarın bize aydınlık yarınlar olarak geri dönecektir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime verdiğimiz önem çocuklarımıza olan inancımızdandır. Her zaman ve koşulda gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.