Başkan Albayrak Çorluspor 1947 Takımını Kutladı
24/04/2016 00:36:09
Başkan Albayrak Çorluspor 1947 Takımını Kutladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda oynanan Çorluspor 1947 Çorlu Kültürspor  Bölgesel Amatör Lige yükselme müsabakasını izledi.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nun yanısıra  Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr Tamer Dodurka, Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz Gençlik Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, Tekirdağspor Başkanı Mustafa Aydoğdu ile Çorlulu taraftarların ilgi gösterdiği maçın normal skoru 2-2 berabere bitti. Uzatma dakikalarında Çorlu Kültürsporu 5-2 mağlup eden Çorlu 1947 takımı gelecek yıl yine Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeye hak kazandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başarısından dolayı kulüp başkanı Umut Güngör'ü ve futbolcuları kutladı.