Tekirdağ Ulusal Egemenlik İçin Yürüdü
24/04/2016 01:04:37
Tekirdağ Ulusal Egemenlik İçin Yürüdü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "Ulusal Egemenlik Yürüyüşü" düzenlendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği yürüyüşe bayraklarını ve Atatürk posterlerini alan vatandaşlar alana koştu. Vatandaşlar Tekira AVM önünde toplanarak marşlar eşliğinde yürümeye başladılar.

7'DEN 70'E TEKİRDAĞLILARDAN TAM DESTEK

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın katıldığı yürüyüş coşku ile sahil dolgu alana kadar sürdü. Dernekler, sivil toplum kuruluşları, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Ulusal egemenlik yürüyüşü yol kenarlarındaki esnaflardan da destek aldı.  Tekirdağ Ata'sına her zaman ve her koşulda bağlılığını Ulusal Egemenlik yürüyüşüne gösterdiği ilgi ile bir kez daha kanıtlamış oldu.