TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hekimleri Yemekte Buluşturdu
03/05/2016 11:23:36
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hekimleri Yemekte Buluşturdu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemekte Tekirdağ'daki Veteriner Hekimler bir araya geldi.

Süleymanpaşa ilçesinde bir restaurantta gerçekleştirilen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanısıra Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Namık Kemal Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Altuğ, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan, Tarım İl Müdürlüğünde çalışan veterinerler, ilçe belediyelerinde çalışan veterinerler ile Veteriner  Hekimler Odası üyelerinin  katıldığı yemekte konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka  çok kutsal bir görev yapan veterinerlerin Dünya Veteriner Hekimler gününü kutladı ve yemekte birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi, katılan herkese teşekkür etti.

Namık Kemal Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Altuğ da Tekirdağ'da kurmayı planladıkları hayvan hastanesinin  bölge veterinerlerine hizmet edeceğini söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin beş vizyonundan birinin tarım ve hayvancılık olduğunu anlatan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Trakya'da ve Türkiye'de  hayvancılıkta önemli bir yere sahip olan Tekirdağ'da Veteriner Hekimlik görevinin daha da önem kazandığını belirtti ve tüm Veteriner Hekimlerin Dünya Veterinerler Gününü kutladı. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.