Şehidimiz Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı
03/05/2016 21:28:16
Şehidimiz Son Yolculuğuna  Dualarla Uğurlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Bitlis'in Tatvan ilçesinde şehit düşen Adem Gül'ün Çorlu'da yapılan cenaze törenine katıldı.

Çorlu Otogar camiinde ikindi namazına gerçekleştirilen cenaze törenine Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu ile Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Emre Köprülü, Metin Akgün, 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Alpaslan Erdoğan, Çorlu Kaymamamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Adem Gül İkindi Namazına müteakiben kılınan namazdan sonra Çorlu şehitliğinde toprağa verildi.

Başkan Albayrak Şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına ve Yüce Türk Milletine baş sağlığı ve sabır diliyorum."dedi.