Başkan Albayrak'tan Taziye Mesajı
07/06/2016 15:26:11
Başkan Albayrak'tan Taziye Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı  Kadir Albayrak,  İstanbul Vezneciler'de meydana gelen terör saldırısını lanetleyen bir mesaj yayınladı. Albayrak mesajında ," Çevik Kuvvet aracının geçişi sırasında bombalı araçla bir saldırı düzenlenmiştir.  Düzenlenen saldırıda 7 polisimizin şehit olduğunu,  4 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve birçok yaralının olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyorum.

Yaşanan acımasız ve alçakça saldırıyı kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum." dedi.