Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı Başkan Albayrak'a Brifing Verdi
07/06/2016 17:30:19

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın daire başkanlıkları ile yaptığı değerlendirme toplantıları devam ediyor.

Daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2016 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan ve Genel sekreter Oral Karakaya'nın yanısıra, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal, Prof. Dr. Tamer  Dodurka, Zeki Gürcün, Danışman Neşat Erdoğan ve Tekpark Genel Müdürü Şehabettin Küçükyazıcı'nın hazır bulunduğu toplantıda Albayrak Daire Başkanı sevim Avcı Yener'den 2016 yılı içinde yapılan çalışmalarla ilgili brifing aldı.