TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Ergene İlçesinde İftar Sevinci
24/06/2016 08:48:26
Ergene İlçesinde İftar Sevinci

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterilen Ramazan programlarına Ergene İlçesi ile devam etti.

 Yeşiltepe Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanısıra protokolun diğer üyeleri ve  2 bin 500 vatandaş katıldı.

Yemek sonrasında edilen dua sonrasında konuşma yapan başkan Albayrak, "Bugün burada bizimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Gösterdiğiniz katılım ile burada başka hiçbir yerde yakalanamayacak bir maneviyat yaşıyoruz. Dualarımızı, dünyada açlığın olmaması ve bugün burada olmamızın en büyük sebebi şehitlerimiz için ediyoruz. Vatanımızın birlik ve beraberliği için canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun." dedi.

İftar boyunca vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Başkan Albayrak, konuşması sonunda büyük alkış aldı. İftar sonunda vatandaşlar güzel programdan dolayı başta Başkan Albayrak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.