"Sevimli Dostlarımız Projesi" Tamamlandı
24/06/2016 08:19:52

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü Tekirdağ ili genelindeki tüm İlkokullarda 4. sınıflara yönelik eğitim verdi.

Sokak hayvanlarının korunması, ihtiyaçlarının karşılanması, hayvanlara karşı korkuların ve engellerin ortadan kaldırılması, hayvan hakları bilincinin ve hayvan sevgisinin öğrencilere kazandırılabilmesi ve farkındalık yaratılması amacıyla "Sevimli Dostlarımız Projesi"adıyla verilen eğitimler öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

"Sevimli Dostlarımız Projesi" kapsamında 2015/2016 eğitim öğretim yılı boyunca 124 okulda 12 bin 878 öğrenciye ulaşılarak proje başarı ile tamamlandı. Öğrenciler tarafından ilgi gören proje, öğretmenler ve veliler tarafından da takdirle karşılandı. Veliler çocuklara hayvan sevgisini aşılayan ve bilinç oluşturmada büyük etken olan projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.