Başkan Albayrak Esnaf ve Sanatkarlar Odasının İftar Yemeğine Katıldı
24/06/2016 23:30:13
Başkan Albayrak Esnaf ve Sanatkarlar Odasının İftar Yemeğine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin düzenlediği iftar programına katıldı.

Tekirdağ Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Otelinde gerçekleşen İftar programına Başkan Albayrak'ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, Faik Öztrak, Emre Köprülü, Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Siyasi Partilerin İl ve İlçe Temsilcileri, Dernek ve Oda Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Geniş çaplı katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde konuşma yapan Başkan Albayrak, birlik ve beraberlik mesajı verdikten sonra herkese hayırlı Ramazanlar diledi.