Başkan Albayrak Değirmenaltı Mahallesinde İftar Yemeğine Katıldı
03/07/2016 23:36:37
Başkan Albayrak Değirmenaltı Mahallesinde İftar Yemeğine Katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından  Değirmenaltı Mahallesinde verilen  iftar yemeğine  katıldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın yanısıra  bazı Mahalle Muhtarları ve Mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği yemekte konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Değirmenaltı yolunu asfalt yaparak Mahalle halkının hizmetine sunan  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a teşekkür etti.

Şehitlere minnet borcunu yineleyen Başkan Albayrak Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarının Türk milletine her zaman ışık tutacağını söyledi.