TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
5 Adet Yeni Belediye Otobüsü Çorlu Halkının Hizmetine Sunuldu
12/08/2016 17:45:34
5 Adet Yeni Belediye Otobüsü Çorlu Halkının Hizmetine Sunuldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Devlet Malzeme Ofisinden satın alınan 5 belediye otobüsü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Yeni belediye otobüslerinin hizmete sunulması nedeniyle  gerçekleştirilen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların katıldı.

 Açılış töreninde  konuşan Tek park Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler vererek otobüslerin Tekpark'ın özvarlığı ile alındığını söyledi. Otobüslerin teknolojiye uygun, yolcu kapasitesinin yüksek ve güvenli  olduğunu belirten Küçükyazıcı  otobüslerin Çorlu halkına hayırlı olmasını diledi.

Hızlı nüfus artışı olan yerde sorunların da çoğalabileceğini ve bu sorunları çözmek için çalıştıklarını anlatan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan  yeni otobüslerin Çorlu trafiğini rahatlatacağını belirtti ve kendilerine destek Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür etti.

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  da  " Çorlu sorunları ötelenmemesi gereken ve derhal çözümlenmesi gereken bir ilçemizdir. Bu otobüslerle trafik daha da rahatlayacak. İhtiyaç olduğunda otobüslerin devamı gelecek" dedi.

Teski Yönetim Kurulunda aldıkları kararlar doğrultusunda Çorlu'lulara müjdeler veren Albayrak Çorlu'da 7 adet yeni su kuyusu açılacağını ve elektrik kesintilerinden kaynaklanan su kesintilerinin de giderilmesi için  jeneratör alınacağını söyledi.

Açılış sonrası Cumhuriyet Meydanı'nda sergilenen otobüsler katılımcıların ziyaretine açıldı. Yeni belediye otobüslerinin hizmete sunulması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken 5 otobüs  hizmete sunuldu. 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.