TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Hayrabolu Ayçiçek Festivalinin Açılışına Katıldı
18/08/2016 22:49:24
Başkan Albayrak Hayrabolu Ayçiçek Festivalinin Açılışına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 18 -21 Ağustos 2016 tarihleri arasında Hayrabolu Belediyesi'nce düzenlenen 26. Hayrabolu Ayçiçeği Festivali'nin açılışına katıldı.  Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan'ın yanısıra Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Bulgaristan Karnobat Belediye Başkanı Georgi Dimitrov, siyasi parti il ve ilçe başkanları,  ilçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Daire Başkanları ile vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği açılış töreni Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Festival açılışında yaptığı konuşmasında terör olaylarına karşı hep dik duracaklarını belirterek  festivalin açılışına katılan herkese  ve kendilerini her zaman destekleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da halka hitaben yaptığı konuşmasında, 26. Ayçiçeği Festivalinde Hayrabolu halkı ile birlikte olmanın gurunu yaşadığını söyledi.  Terör olaylarına da değinerek terörü lanetleyen Başkan Albayrak, Atatürk'ün idealleri ve fikirlerinin Türkiye'de en büyük garanti olduğunu söyledi.  Bol bereketli ve bol ürünlü bir yıl temennisinde bulunan Albayrak Festivalin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Albayrak, daha sonra Festival etkinliklerini izledi. Komşu ülkelerden Festival için Hayrabolu ilçesine gelen halkoyunları ekipleri ve birçok gösteri grubu açılışta düzenledikleri gösterilerle Hayrabolu halkına eğlenceli anlar yaşattı. Festival korteji yürüyüşü gerçekleştirildi ve Hayrabolu Kültürpark'ta festival kurdelesi kesildi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.