Hizmet Binası Yapım İşi Sözleşmesi İmzalandı
23/08/2016 16:32:33
Hizmet Binası Yapım İşi Sözleşmesi İmzalandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş. yetkilileri ile Yapım İşi Sözleşmesi imzaladı.

Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları M. Zeki Gürcün, Fatih Ünsal, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Atabey Baytöre ve İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad Ergin'in de bulunduğu protokolde Başkan Albayrak hayırlı olsun temennisinde bulundu.

26 Temmuz 2016 tarihinde ihalesi yapılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Hizmet Binası, Meydanaltı Otopark, Meydan ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi İhalesinde 25 istekli dosya satın almış olup, 5 istekli teklifini komisyona sundu.

İhale Komisyonunca yapılan değerlendirme sonucunda 196.179.322.46- TL yaklaşık maliyeti olan ihale 144.790.000.00-TL teklif veren Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş. uhdesinde kaldı. Adı geçen firmaya yüzde 26 kırım ile yapım işi ihale edilerek 23 Ağustos 2016 tarihinde sözleşme imzalandı.