Başkan Albayrak'tan Taziye Mesajı
26/08/2016 09:33:28
Başkan Albayrak'tan Taziye Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırıda şehit düşen polislerimiz adına taziye mesajı yayınladı. Başkan Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan Emniyet Müdürlüğü'ne bölücü terör örgütü mensuplarınca bomba yüklü kamyonla düzenlenen hain saldırıda çok sayıda polisimizin şehit olduğunu, birçok polisimizin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum."