Saray İlçesi Güngörmez Mahallesi Meydan ve Park Çalışmaları Yerinde İncelendi
07/09/2016 11:53:13
Saray İlçesi Güngörmez Mahallesi Meydan ve Park Çalışmaları Yerinde İncelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray İlçesi Güngörmez Mahallesinde yapımı devam eden Meydan ve Park düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Albayrak Güngörmezli vatandaşlarla sohbet ederek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Meydan ve Park çalışmalarının son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. İhtiyaç duydukları meydan ve parka kavuşmanın mutluluğunu dile getiren vatandaşlar, Başkan Albayrak'a teşekkür ettiler. Başkan Albayrak son hazırlıkların ardından en kısa sürede açılışı yapılacak olan meydan ve park alanının herkese hayırlı olmasını diledi.