Personele Kanuni Hakları Anlatıldı
23/09/2016 15:33:30
Personele Kanuni Hakları Anlatıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından "657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, 4857 Sayılı İş Kanunu ve 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49'uncu Maddesi Kapsamında Çalışanların Kanuni Hakları" konulu eğitim toplantısı düzenlendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde görev yapan personele yönelik düzenlenen eğitim toplantısı Yılmaz İçöz Sahnesinde düzenlendi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı M. Hikmet Erzincan tarafından verilen eğitimde, Büyükşehir Belediyesi Kanunu, Devlet Memurları Kanunu ve İş Kanunu konularında personel bilgilendirildi.